Monday 12 March 2012

Talentmandag, 4

Tirsdag var sidste kamp for Frölunda inden slutspillet, og for en sjælden gangs skyld lod Frederik Andersen hele 3 mål gå ind, på 32 skud, da det blev til et 3-2-nederlag til Färjestad. Det betød at Frölunda røg fra tredjepladsen i ligaen og helt ned på femtepladsen, og de skal således mødes med Brynäs i kvartfinalen.
Første kamp blev spillet søndag, og her blev det igen til nederlag til Frölunda, denne gang med 3-1. Frederik spillede dog en god kamp med 25 redninger på 27 forsøg.

For lige at opsummere Frederiks præstation i denne sæson så kan vi sige at han ligger nummer et i stort set alle betydende målmandskategorier (redningsprocent, mål imod og shutouts), og han er netop, som første ikke-svenske spiller nogensinde, blevet nomineret til årets rookie i Elitserien. Fantastisk flot af Frederik, og vi krydser fingre for en flot slutspilspræstation fra Frederik.

Nicklas Jensen og Oshawa Generals spillede kun en enkelt kamp i sidste uge - søndag mod Brampton - og en 5-2-sejr var nok til at sikre en slutspilsplads. Nicklas deltog i festlighederne med et enkelt mål (hans 25. scoring i denne sæson).

Adirondack Phantoms havde fuldt program i denne weekend, med kampe fredag, lørdag og søndag. Fredag blev det til et 3-1-nederlag mod Norfolk, men lørdag blev det til en 4-3-sejr over Albany, en kamp hvor Oliver Lauridsen viste at han også har nogle offensive kvaliteter. Hele 2 mål blev det til for Oliver, som således blev kampens helt store spiller. Søndag blev det til endnu en sejr, denne gang på 4-1 over Worcester, et resultat som betyder at Phantoms netop nu ligger et point efter Albany Devils som indtager den altafgørende ottendeplads i AHL's Eastern Conference.

Semifinalerne i AL-Bankligaen starter på torsdag, så dem følger vi naturligvis når den tid kommer.

No comments:

Post a Comment