Thursday 22 March 2012

Jannik hansen scorer i nederlag

Onsdagens kamp mod Chicago startede godt for Vancouver, som kom foran efter blot 27 sekunder på en scoring af Jannik Hansen. En god frispilning gav Jannik næsten frit løb mod mål og med et hårdt vristskud blev Corey Crawford udplaceret.Det skulle dog vise sig at blive Vancouvers eneste scoring i kampen, og da Chicago fik udlignet kort inde i anden periode endte det med 1-1 i den ordinære spilletid.
Knap 3 minutter inde i overtiden blev Andrew Shaw matchvinder for Chicago, og Vanouver måtte således nøjes med det ene point. Jannik Hansen blev udnævnt til kampens anden stjerne.

Montreal var på besøg i Buffalo, og det endte med en sikker sejr på 3-0 til hjemmeholdet. Lars Eller fik i sagens natur ikke point.