Monday 5 March 2012

Så er vi tilbage igen. Her er en kort gennemgang af weekendens kampe_

Fredag:

Eneste danskerkamp fredag var Dallas-Edmonton. Dallas har spillet godt på det seneste og fortsatte den tendens med en 3-1-sejr. Philip Larsen fik en assist da det lykkedes for ham at få prikket en løs puck ind foran mål til en helt fri Tomas Vincour.

Lørdag:

Lørdag fik Frans Nielsen øget sin pointhøst betragteligt da han havde 2 assists mod Boston. Islanders vandt kampen 3-2.

De tre andre danskerklubber i aktion lørdag havde desværre ikke så meget held/dygtighed, og ingen af de andre danskere kom på tavlen. Montreal tabte 3-1 til Toronto, Vancouver tabte 5-3 til Buffalo og Phoenix tabte 5-2 til Columbus.

Søndag:

Søndag spillede Rookie-målmand Anders Nilsson en brandkamp for Islanders, som kunne hive en smal 1-0-sejr i land. Frans Nielsen var ikke involveret i det enlige mål.

Dallas fik også sin anden sejr denne weekend, da Calgary blev besejret 3-2 på straffeslag. Heller ikke i denne kamp var der dog point til det danske islæt.

Sammendrag:

Weekendens kampe betyder at Dallas har fået et lille hul på 3 point ned til niendepladsen i Western Conference. Phoenix' 2 nederlag derimod betyder at det der før så ud som en sikker slutspilsplads nu er lidt tvivlsom igen. De ligger á point med Dallas.
Jeg havde totalt afskrevet Islanders slutspilschancer før weekenden, men med de to sejre er der faktisk kun 5 point op til Winnipegs ottendeplads.
Montreal derimod er helt væk på sidstepladsen i Eastern Conference, mens Vancouver ligger lunt i svinget til at vinde Western Conference.

Frans Nielsen fik 2 assists i weekenden og fører nu danskerligaen med 33 point. Han har i øvrigt scoret 8 point i de sidste 12 point.

No comments:

Post a Comment