Monday 5 March 2012

Talentmandag, 3

Frederik Andersen spillede kun en kamp i den forløbne uge, lørdagens kamp mod Brynäs, som endte med en 3-2-sejr til Frölunda. Frederik spillede som sædvanlig solidt og Brynäs skulle bruge 33 forsøg på at score de  2 mål de fik.

Adirondack Phantoms - og Oliver Lauridsen -  havde en udmærket weekend, som bød på 2 sejre i tre kampe og 2 assists til Oliver Lauridsen - en i fredagens kamp og en i søndagens kamp. Det var Olivers allerførste assists for Phantoms.

Oshawa og Nicklas Jensen kopierede nærmest resultaterne. Her blev det også til 2 sejre og et nederlag, og 2 assists til Nicklas Jensen.

I den danske liga, har Herning vundet deres kvartfinale over Esbjerg med 4-1. Tirsdag blev det til en 3-1-sejr til Herning, og her var Thomas Spelling manden i centrum, da han scorede 2 af Hernings mål. Torsdag lykkedes det for Esbjerg at få reduceret til 3-1 i kampe da det blev til en sejr på 2-1. Lørdagens kamp bød på god underholdning i en kamp som endte 5-4 til Herning. Thomas Spelling fik en enkelt assist på det sidste, og afgørende, mål.

No comments:

Post a Comment