Thursday 1 March 2012

Mål af Eller og assist af Nielsen

Lars Eller scorede sit trettende sæsonmål da han bragte Montreal foran 2-0 efter blot 4 minutter af torsdagens kamp mod Minnesota. Montreal spillede en god kamp, og var foran 4-1 indtil 4 minutter før tid, men var så, symptomatisk for deres præstationer i denne sæson, tæt på at smide det hele væk. Minnesota fik udlignet med 3 hurtige scoringer og kampen endte i straffeslag. Her fik Montreal dog gjort skaden god igen og tog de 2 point.

Frans Nielsen fik også point da han havde en assist i Islanders kamp mod Philadelphia. Kampen endte dog 6-3 til Philadelphia. Frans Nielsen kan dog glæde sig over at han med det ene point overtog føringen i den interne danskerkonkurrence.

Efter en fantastisk februar kom Phoenix ikke godt igang med marts, da det blev til et 4-2-nederlag til Calgary. Det var Phoenix' første nederlag i ordinær spilletid i 12 kampe. Mikkel Bødker kom ikke på tavlen.

Vancouver havde derimod mere succes mod St. Louis. Roberto Luongo stod en stor kamp og sikrede Vancouver en 2-0-sejr. Heller ikke her var der danske point.

Bemærk: grundet ferie er der pause på bloggen i denne weekend, men vi vender stærkt tilbage på mandag.