Wednesday 7 March 2012

God men dårlig danskerdag

Tirsdag var der masser af personlig succes for de danske NHL'ere, men desværre blev det ikke helt overført til holdsucces. Aftenens mest interessante kamp, set fra et dansk perspektiv, stod mellem Philip Larsens Dallas og Jannik Hansens Vancouver. Vancouver kom foran 1-0 efter knap 7 minutter, da Jannik Hansen var med til at erobre pucken i neutral zone og fik den verfet videre til Chris Higgins som uhindret kunne løbe ind i Dallas' zone og sætte den ind bag Dallas' målmand Richard Bachman.
Derpå fulgte 3 Dallas-scoringer inden Vancouver fik reduceret. Mere blev det dog ikke til for Canadierne, som til slut måtte se Dallas tage sejren med 5-2. Philip Larsen fik ikke point for Dallas, og endte på trods af sejren på -1.
Det var Dallas tredje sejr i træk, mens Vancouver med deres andet nederlag i træk måtte se St. Louis overtage førstepladsen i Western Conference.

Aftenens mest succesfulde dansker var Lars Eller i Montreals kamp mod Calgary. Calgary kom foran 2-0 i løbet af kampens første 12 minutter, inden Montreal fik reduceret. På et power play fik Lars Eller fikst prikket pukken videre til en helt fri Tomas Plekanec, som blot skulle sætte staven på. Montreal fik også udlignet ved Max Pacioretty, men de næste 3 scoringer stod der Calgary på. Nede med 5-2 så det sort ud for Calagary, men Lars Eller bragte lidt håb tilbage til Montreal da han med en rigtig highlightscoring satte pucken ind selvom han var nede på knæ. Max Pacioretty fik også reduceret til 5-4, men det var, desværre for Montreal, kampens sidste scoring.

Edit: Så er Lars' scoring oppe på Youtube. Se også Lars' kommentarer til kampen på Montreals hjemmeside.


For Phoenix fortsætter mareridtet. Tirsdag blev det til det fjerde nederlag i træk, denne gang mod Columbus, som vandt 3-2. Mikkel Bødker fik en assist på Phoenix' sidste mål, men det var altså ikke nok, og nu ligger Phoenix virkelig og vipper på grænsen til slutspillet.

Mikkel Bødker bliver tacklet af Columbus' James Wisniewski (Foto: Palm Beach Post)

No comments:

Post a Comment