Sunday 11 March 2012

Bødker kickstarter Phoenix

Efter 5 nederlag i træk til Phoenix var det tid til at tage revanche, og Mikkel Bødker var manden som satte holdet i gang med et godt placeret skud på en rebound. På det tidspunkt var der gået 34 minutter af kampen, og blot 4 minutter senere kunne Michael Stone bringe Phoenix på 2-0. Kort inde i tredje periode blev det også 3-0 ved Raffi Torres, og da målmand Mike Smith viste lidt af storspillet fra februar og stoppede alle 42 skud han fik imod sig endte det med en sikker Phoenix-sejr.

Mikkel Bødkers mål:

Aftenens danskerkamp stod mellem Montreal og Vancouver, og selvom det var bund mod top var det alligevel Montreal som trak sig sejrrigt ud.  Montreal-målmand Carey Price var kampens store spiller med 32 redninger på 33 forsøg. Hverken Jannik Hansen eller Lars Eller fik point.

Dallas fortsætter storspillet med deres femte sejr i træk. Denne gang gik det ud over Anaheim, som blev sendt hjem med et 2-0-nederlag. Philip Larsen fik ikke point, men han fik som sædvanlig masser af spilletid, næstmest af alle Dallas-spillerne.

En af Islanders akilleshæle denne sæson har været at holde en føring kampen ud, og det blev igen udstillet i lørdagens kamp mod New Jersey. Islanders kom ellers foran 1-0 knap 7 minutter inde i tredje periode, og den stilling holdt til 2 minutter før tid. Men så fik New Jersey lov at score to gange på 15 sekunder og så endte det med (endnu) et bittert nederlag.