Thursday 15 March 2012

Assist til Hansen men sejr til Bødker - Larsen skadet

Aftenens danskerkamp stod mellem Vancouver og gæsterne fra Phoenix. Det blev en tæt og underholdende kamp, hvor Vancouver kom bedst fra start da Jannik Hansen fik spillet Alexandre Burrows helt fri foran mål, og det blev også 2-0 til Vancouver midtvejs i første periode. De næste 3 mål stod der dog Phoenix på, inden Vancouver fik udlignet til 3-3. Phoenix tog igen føringen ved Gilbert Brule og i starten af tredje periode gjorde Antoine Vermette det også til 5-3. Vancouver fik reduceret 8 minutter før tid, men udligningen udeblev.
Med sejren får Phoenix lidt luft i kampen om slutspilspladserne, mens Vancouver tabte terræn til St. Louis i toppen af Western Conference.

Philip Larsen fik kun 3 minutters spilletid i Dallas' 5-2-nederlag til Winnipeg. Han røg efter ganske kort tid ind i banden, og slog sig så meget at han måtte hjælpes ud i omklædningsrummet, og ikke kom tilbage. De første meldinger fra Dallas tyder dog på at det ikke er en alvorlig skade.

Montreal fik en sjælden sejr da Ottawa var på besøg. Den ordinære spilletid endte 2-2, så kampen måtte afgøres på straffeslag, og her viste Montreal, med en stærkt spillende Carey Price i målet, sig at være bedst. Lars Eller fik ikke point.

Philip Larsen bliver tacklet af Winnipegs Blake Wheeler (Foto: Winnipeg Sun)