Sunday 18 March 2012

Stor kamp af Frans Nielsen

Lørdag var der bundkamp i Montreal, hvor Islanders var på besøg. Montreal kom bedst fra start da Aaron Palushaj scorede efter blot 2 minutter. 2 minutter inde i anden periode fik Islanders udlignet ved Mark Streit med assist til Frans Nielsen, og 16 minutter inde i perioden blev det også 2-1 til Islanders, da Frans Nielsen modtog en lang pasning og med et brag af et slagskud kunne sende pucken i mål.
Som så ofte før kunne Islanders ikke holde på føringen, og kort inde i tredje periode fik Montreal udlignet ved Louis Leblanc. Der blev ikke scoret mere i den ordinære spilletid, og da overtidsperioden endte målløs skulle kampen afgøres på straffeslag. Her var Frans Nielsen, som sædvanlig, sikkerheden selv, mens Lars Eller brændte sit forsøg, og det betød i sidste ende at Islanders fik sejren med hjem.

Vancouver har været inde i en dårlig stime, men mod ligaens dårligste hold - Columbus - fik de endelig en hårdt tiltrængt sejr. 4-3 blev det til, blandt andet på 2 mål af Daniel Sedin. Jannik Hansen fik ikke point.