Wednesday 21 March 2012

Philip Larsen vinder danskerkamp

Mandag mødtes Dallas og Phoenix i en uhyre vigtig kamp. De to hold havde før kampen lige mange point, og ligger og kæmper om den ottendeplads, som giver adgang til slutspillet.
Dallas startede bedst, og kom foran efter 2 minutter, men blot 3 minutter senere fik Phoenix udlignet. I anden periode scorede Dallas' Michael Ryder 2 gange, og Dallas var således foran 3-1 inden tredje periode. Her lavede Phoenix dog et flot comeback, og fik tvunget kampen ud i overtid og straffeslag. Dallas' Mike Ribeiro var den eneste spiller som formåede at score i straffekonkurrencen (Mikkel Bødker brændte sit forsøg), så Dallas kunne sætte 2 point ind på kontoen, mens Phoenix måtte nøjes med et enkelt.
Resultatet betyder at Dallas lige netop holder fast i førstepladsen i Pacific Division, mens Phoenix blev overhalet af Los Angeles, og nu ligger på en niendeplads i Western Conference.

Islanders har ikke andet end æren at spille om, men det betyder jo ikke at man ikke momentvis kan spille god hockey. I mandagens kamp mod Toronto var det for en gangs skyld Islanders' tur til at indhente en føring. Midtvejs i kampen var Toronto foran 2-1, men Islanders fik scoret hele 4 gange inden kampen var slut og vandt 5-2. Frans Nielsen fik ikke point.