Friday 9 March 2012

Lars Eller scorer igen

Alle fem danskere var i kamp torsdag. Lars Eller stod for dagens danske mål da han fra en position bag målet fik skudt pucken på Edmontons målmand Nikolai Khabibulin på en måde så den røg ind. Målet bragte Montreal foran med 4-2, og på trods af en reducering af Edmonton 7 minutter før tid holdt Montreal stand og kunne notere sig en sjælden sejr. Det var anden kamp i træk at Lars scorer, og hans tredje mål i fire kampe. Han blev i øvrigt også valgt som kampens anden stjerne.

Vancouver havde besøg af Winnipeg, og her var der også dansk point. Jannik Hansen fik en assist på kampens sidste, og afgørende, scoring, og han var således stærkt medvirkende til at Vancouver kunne tage sejren med 3-2. Nyerhvervelsen Samuel Påhlsson stod for den afgørende scoring.

For Phoenix fortsætter elendigheden, og det blev til det femte nederlag i træk, denne gang mod Minnesota. Denne gang fik de dog vist lidt moral da en 2-0-føring til Minnesota blev indhentet i tredje periode, og kampen måtte således finde sin afgørelse på straffeslag. Her missede blandt andet Mikkel Bødker sit forsøg og så måtte Phoenix nøjes med det ene point.

I modsætning til Phoenix, så har Dallas vind i sejlene, og torsdag blev det til den fjerde sejr i træk. San Jose var på besøg i Dallas, og også her skulle afgørelsen findes på straffeslag, efter 3-3 i den ordinære spilletid. Vi skulle helt ud i femte runde før straffekonkurrencens første og eneste mål blev scoret, sat ind af Dallas Tomas Vincour. Philip Larsen fik næsten 27 minutter på isen, næstmest af alle Dallas-spillerne.

Islanders fik efter weekendens optur med to sejre hurtigt armene ned igen. New Jersey vandt sikkert 5-1.

Lars Eller fejrer sin 15. scoring (Foto: Boston.com)