Wednesday 28 March 2012

Storkamp af Frans Nielsen

Frans Nielsen var kampens helt store spiller da det for første gang i fire år lykkedes for Islanders at besejre Pittsburgh på udebane. Efter tre minutter fik Frans en rebound og kunne let sende pucken i et blankt mål, og kort før første periodes udløb fik han også en assist på Michael Grabners mål til 2-0. Kort inde i anden periode fik Pittsburgh med to hurtige mål udlignet, og så lignede det endnu et nederlag til Islanders.
Kyle Okposo ville det dog anderledes, og efter 12 minutter i perioden bragte han Islanders foran 3-2. Tre minutter senere blev det 4-2 ved David Ullstrom, og yderligere tre minutter senere fik Frans Nielsen en friløber på en flot spilning af Josh Bailey, og den store chance blev sikkert sat ind.
I tredje periode satte Pittsburgh alt ind på at komme tilbage, men reservemålmand Al Montoya, som erstattede en skadet Evgeni Nabokov efter anden periode, stoppede 21 af de 22 skud han fik imod sig, og så endte det med in flot 5-3-sejr til Islanders.
Frans Nielsen blev valgt til kampens første stjerne.
Det var Islanders 4 sejr i de sidste fem kampe, og Frans Nielsen har i den periode scoret hele 8 point, og er nu oppe på 42 point, blot to mindre end sidste sæsons personlige (og danske) rekord.

Se Frans' scoringer til 1-0 og 5-2

Aftenens anden danskerkamp, Montreal-Florida, endte 3-2 til Florida efter straffeslag. Lars Eller fik ikke point.

Frans Nielsen fejrer sin første scoring (Foto: New York Times)