Sunday 25 March 2012

4 danske point

Samtlige danskere var i kamp lørdag, og det var med stor personlig succes, omend ikke alle kampene var succesfulde resultatmæssigt.

Aftenens bedste indsats kom fra Frans Nielsen, som i Islander's kamp mod Tampa Bay blev noteret for både en scoring og en assist. Tampa Bay kom foran 2-0, men så sørgede Frans Nielsen med en baghåndsscoring og en assist for at Islanders kunne udligne, og kort inde i tredje periode blev det også 3-2 til Islanders ved Matt Moulson. Endnu engang kunne Islanders dog ikke holde fast, og Tampa Bay formåede med 2 scoringer at vende det truende nederlag til en sejr.

Vancouver vandt sin anden kamp i træk da det blev til en 3-2-sejr over divisionsrivalerne fra Colorado. Tredjekæden med Jannik Hansen, Samuel Påhlsson og Chris Higgins var redningsmænd for Vancouver denne aften, da Chris Higgins først sørgede for udlinginen til 2-2, og i overtiden var det også Higgins som kunne afgøre kampen på flot forarbejde af Jannik Hansen. Vancouver har nu sikret sig førstepladsen i Northwest Division, og altså minimum en seedning som nummer 3 i Western Conference. Der er dog kun 2 point op til St. Louis, som i øjeblikket ligger til at blive topseedet.

Både Phoenix og Dallas kan sende en varm hilsen til Vancouver for de ligger begge og slås med netop Colorado om slutspilspladserne i Western Conference. Dallas fik med en 4-1 sejr over Calgary kæmpet sig tilbage på førstepladsen i Pacific Division med 87 point, nøjagtig det samme som Phoenix, som dog har spillet en kamp mere. Phoenix måtte nøjes med et enkelt point lørdag, da det blev til et 4-3-nederlag på straffeslag til San Jose. Mikkel Bødker brændte sit straffeforsøg.

Dagens sidste danskerkamp stod mellem Montreal og Philadelphia. Det endte med en sikker sejr på 4-1 til Philadelphia. Fra dansk side kan vi dog glæde os over en assist til Lars Eller på Montreals enlige scoring. En flot frispilning fra Lars gav Tomas Plekanec frit løb med mål, og den store chance blev ikke misbrugt.

No comments:

Post a Comment