Friday 15 March 2013

Tredje stjerne

For tredje dag i træk blev en dansker valgt til en kampens 3 stjerner. Efter Mikkel Bødker og Lars Eller var det Jannik Hansens tur torsdag mod Nashville. Han dog "nøjes" med valget som næstbedste.
Første gang Jannik lynede var efter blot 1 minut, da Nashvilles målmand Pekka Rinne var lidt for lemfældig med pucken, og en ihærdig Jannik kunne erobre den bag målet, og spille den tilbage til Andrew Ebbet, som lidt heldigt kunne sætte den i mål.

2 minutter før afslutningen af sidste periode fik Jannik endnu en assist. På et hurtigt opløb trak Jannik ind foran mål, så Mason Raymond fik helt frit skud.

Jannik var dog slet ikke færdig endnu, og 13 minutter inde i anden periode viste han hvor hurtig han er, da han ganske simpelt løb forbig Nashvilles Scott Hannan og (lidt heldigt) fik lagt pucken i mål.

Det var ikke målmændenes kamp denne aften, så det endte med 7-4 til Vancouver.

Frans Nielsen spillede også en god kamp, omend han ikke kom på tavlen. Islanders fik en smal 2-0-sejr over Tampa Bay, og holder liv i håbet om en slutspilsplads.

Dallas har også stadig håbet i behold, men måtte dog se sig slået 2-1 af Anaheim på straffeslag. Med danske øjne var det glædeligt at Philip Larsen var med hos Dallas igen, på trods af at han kun fik knap 13 minutter på isen.

Dallas ligger 2 point efter Phoenix, som lige akkurat holder fast i ottendepladsen i Western Conference på trods af at de torsdag tabte 3-0 til St. Louis