Tuesday 5 March 2013

Point til Hansen og Nielsen

Tirsdagens mest interessante kamp - set med danske øjne - stod mellem Montreal og New York Islanders. Montreal havde inden kampen ikke tabt i ordinær spilletid siden den 9. februar, men det blev der lavet om på, da Islanders for en gangs skyld var de stærkeste mod slutningen af kampen.
Syv minutter inde i sidste periode bragte Islanders sig afgørende foran 4-3, og de fik scoret et par gange mere, til slutresultatet 6-3.
Frans Nielsen fik en assist da Islanders udlignede til 1-1 kort inde i anden periode, mens Lars Eller ikke kom på tavlen for Montreal.

Frans Nielsen assist til 1-1:

Dagens tredje dansker i kamp var Jannik Hansen, som fortsatte sin målstime, da han scorede for tredje kamp i træk. San Jose var foran 2-1, men kort før afslutningen af anden periode fik Jannik chancen for et skud, og da Chris Higgins stod godt placeret inde foran mål gik pucken i mål uden at San Jose-målmand Antti Niemi så noget af den

2-2 holdt kampen ud, og på straffeslag var San Jose bedst/heldigst. Jannik Hansen brændte blandt andre sit forsøg.