Tuesday 26 March 2013

Assist til Nielsen

Islanders fik deres anden sejr i træk da Washington blev besejret 3-2 på udebane. Islanders fik den bedst tænkelige start på kampen efter 5 minutter med et mål af Michael Grabner, og 2 minutter senere blev det også 2-0. Frans Nielsen fik en assist på det andet mål.

I anden periode fik Washington udlignet, men Islanders spillede som i sidste kamp mod Florida en god sidste periode, og John Tavares (hvem ellers) kunne afgøre kampen fem minutter før tid.
Med sejren holder Islanders sig til i kampen om slutspilspladserne, kun 2 point fra ottendepladsen.

Vancouver kunne også sætte 2 point ind på kontoen efter tirsdagens kampe. Der blev godt nok ikke scoret i deres kamp mod Columbus, men da Vancouvers Cory Schneider også var perfekt i straffekonkurrencen kunne Maxim Lapierre afgøre kampen med en god baghåndsfinte.
Jannik Hansen havde en stor chance på en friløber 30 sekunder før tid men måtte lige akkurat se Columbus' Sergei Bobrovsky stoppe hans forsøg med en fodparade.

Montreal kunne ikke forhindre Pittsburg i at vinde deres 13. sejr i træk. Sidney Crosby blev matchvinder 13 minutter inde i anden periode, da han scorede kampens eneste mål.