Wednesday 20 March 2013

Alle gode gange 5

Oven på et par halvsløje dage skulle tirsdag vise sig at blive en helt fantastisk dag for de danske spillere. 5 danskere var i kamp (kun Dallas med Philip Larsen spillede ikke), og alle 5 fik point.

Vi starter i New York, hvor Islanders tog imod Ottawa og Peter Regin. Frans Nielsen kom først på tavlen, da han var med til at bringe Islanders foran 2-1 efter blot 14 sekunder af anden periode.

Islanders kom også foran 3-1, men i tredje periode viste de sig igen fra deres værste side mode slutningen af en kamp. Først fik Ottawa reduceret til 3-2 ved Jakob Silfverberg, med assist af Peter Regin - hans blot tredje i denne sæson.

Et minut senere fik Ottawa også udlignet, og et minut før tid kunne Sergei Gonchar afgøre kampen til canadiernes fordel.

Jannik Hansen blev aftenens eneste danske målscorer da han åbnede scoringen i Vancouvers kamp mod St. Louis.

Det var Janniks ottende mål i denne sæson. Vancouver kom også på 2-0 og 3-0, men i tredje periode var det tæt på at gå galt, da St. Louis fik reduceret til 3-2. Denne stilling holdt kampen ud, og Vancouver fik sålede 2 hårdt tiltrængte point på kontoen.

Montreal tabte 3-2 til Buffalo på et mål i overtiden. Inden tredje periode var Buffalo foran 2-0, men Montreal fik udlignet, og kunne trods alt være meget godt tilfredse med det ene point. Lars Eller fik en assist på målet til 2-2

Sidste danske point stod Mikkel Bødker for, da Phoenix var på besøg i Los Angeles. Han lagde op til kaptajn Shane Doans mål kort før tid, som reducerede til 3-2.

Phoenix formåede dog ikke at udligne, og måtte altså vinke farvel til 2 point.