Monday 25 March 2013

Islanders holder fast

Efter 3 nederlag i træk skulle Islanders møde bundholdet Florida. Efter 6 minutter kom Islanders foran på power play. Islanders kørte pucken godt rundt, og Andy MacDonald fik oceaner af tid til at placere sit slagskud, som fløj forbi en chanceløs Johan Markström i Florida-målet. Frans Nielsen havde næstsidste stav på pucken.

Den stilling holdt til slutningen af anden periode, og så sad man lidt og frygtede for Islanders mod slutningen af kampen. Men en koncentreret indsats af Islanders-forsvaret og målmand Nabokov forhindrede Florida i at score, og det ene mål var altså nok. Mod slutningen af kampen fik Islanders endda scoret et par gange i tomt mål til slutresultatet 3-0.
Med sejren holder Islanders liv i håbet om en slutspilsplads - der er to point op til bysbørnene fra New York Rangers på ottendepladsen.

Aftenens anden danskerkamp stod mellem Vancouver, som efter en dårlig stime havde vundet 3 i træk, og divisionsrivalerne fra Colorado. Det blev til en sejr på 3-2, som der, på trods af de tætte cifre, aldrig rigtig var tvivl om.