Friday 8 March 2013

3 point af Eller

Her godt midtvejs i sæsonen har Lars Eller for alvor meldt sig ind i kampen om at blive bedste dansker. I torsdagens kamp mod Carolina var han involveret i 3 af Montreals 4 mål, og var altså stærkt medvirkende til at Montreal kunne sætte 2 point ind på kontoen.
Efter blot 3 minutter fik Montreal en drømmestart på kampen da Brandon Prust scorede til 1-0, med assistance fra Lars.

5 minutter senere kom Montreal også på 2-0, men Carolina fik udlignet i anden periode. I tredje periode Bragte Lars igen Montreal foran da han på en et hurtigt opløb fik en perfekt pasning fra Josh Gorges, og let kunne udplacere Justin Peters i Carolinas mål.

To minutter senere kunne PK Subban endeligt afgøre kampen med et brag af et slagskud. Her var der også en assist til Lars.

Lars Eller er nu oppe på 14 point, og er blot 2 point efter Mikkel Bødker i den interne danskerliga.

Mikkel Bødker var også i kamp torsdag, men han fik ingen point da Phoenix tabte 6-3 til St. Louis.

Efter 3 kampe i træk med scoringer fra Jannik Hansen sluttede stimen torsdag, da Vancouver tabte 2-1 i overtid til Columbus.

Samme skæbne tilfaldt Islanders og Frans Nielsen, som måtte overgive sig til naboerne fra Rangers 2-1 i overtiden. Som så ofte før var Islanders foran indtil kort før tid, men måtte altså nøjes med det ene point.

Dallas vandt 5-2 over Los Angeles, men det var igen uden Philip Larsen.