Tuesday 26 March 2013

Larsen scorer forgæves

Det ser ud til at Philip Larsen har spillet sig tilbage på Dallas' hold. Mandag, mod Minnesota, startede han for tredje gang i træk, og her fik han vist at han også har nogle offensive kvaliteter. Efter 2 målrige perioder var stillingen 4-3 til Minnesota, men 7 minutter inde i sidste periode fik Philip chancen helt fri foran mål, og han svigtede ikke.

Efter et par forsvarsmæssigt gode kampe af Dallas var der dog dømt åbent hus denne aften, og Minnesota fik lov at score 3 gange mod slutningen af kampen, til slutresultatet 7-4.

Ottawa fortsætter med at vinde umulige kampe. Mandag aften var det New Jersey som blev sendt hjem med et nederlag. På trods af en ulige skudstatistik på hele 34-14 i New Jerseys favør, så stod der 2-2 på tavlen da den regulære tid og overtiden var færdigspillet, og Ottawa viste sig stærkest på straffeslag.
Peter Regin fik et godt kvarter på banen.

Phoenix skal finde på noget nyt, hvis de skal med i slutspillet. I løbet af de sidst 10-15 kampe er de stille og roligt gledet ud af kampen om slutspilspladserne, og mandagens nederlag på 3-2 til Detroit hjalp ikke på den situation. Der er nu 4 point op til stregen, og med kun 16 kampe tilbage ser det en lille smule kritisk ud.