Tuesday 5 March 2013

Talent-tirsdag 2012-13/7

Igen i denne uge starter vi i Amerika, hvor Frederik Andersen fortsætter storspillet. i onsdagens kamp mod Wilkes-Barre/Scranton lukkede han et enkelt mål in på 27 skud, og det var nok til at Norfolk kunne tage sejren 2-1.
Fredag, mod Charlotte, tillod han 2 mål på 23 skud, men det blev stadigvæk til en sikker sejr på 6-2 til Norfolk.
Lørdag, mod Hershey, måtte Frederik se til fra bænken, og endnu engang blev det slået fast at andenmålmand Igor Bobkov lige er niveauet under Frederik. 3 mål blev det til på 27 skud, og et nederlag på 3-2.
Frederiks statistik fortsætter altså med at forbedre sig, og han ligger nu på en femteplads i GAA og tredjepladsen i redningsprocent.

AHL's anden dansker, Oliver Lauridsen, havde derimod en elendig uge. 3 kampe betød 3 nederlag for Oliver og holdkammeraterne fra Adirondack. Fredag blev det 7-2 til Springfield, lørdag 4-3 til Bridgeport og søndag  vandt Albany 3-2.

I WHL var der heller ikke megen glæde at hente i den forgangne uge. Portland tabte noget usædvanligt alle 3 kampe de spillede, og Oliver Bjorkstrand kom ikke på tavlen i nogen af dem. Portland har dog forlængst sikret sig en plads i slutspillet, og formentlig også førstepladsen i grundspillet, så de har måske sparet lidt på kræfterne.

I Sverige var der kun en enkelt kamp til Nicklas Jensen og AIK i ugen der gik. Den blev tabt 1-0 til Brynäs, og Nicklas fik ikke point. Med det svenske grundspil næsten færdigt (der resterer kun tirsdagens kampe) er det klart at AIK ikke kommer med i slutspillet.

No comments:

Post a Comment