Sunday 24 March 2013

Hansen-assist i smal sejr

Jannik Hansen stod for aftenens enlige danske point, da Vancouver var på besøg i Los Angeles. Midtvejs i første periode var Jannik med til at erobre pucken i egen zone, og efter en flot pasning fra Jordan Schroeder kunne Mason Raymond relativt let bringe Vancouver foran 1-0.

Vancouvers forsvar, og i særdeleshed målmand Cory Schneider, havde en god aften, og det skulle vise sig at det ene mål var nok for canadierne, da Los Angeles, for anden kamp i træk, ikke formåede at score.

Ottawa fortsætter, på trods af de mange skader, med at vinde kampe, og lørdag gik det ud over Tamba Bay, som blev besejret 5-3.
Peter Regin fik ca. 10 minutter på isen, men gjorde sig ikke synderligt bemærket.

I Dallas var Philip Larsen igen med da Colorado kom på besøg, og det gik endnu engang udmærket. Det blev til knap 10 minuttes istid til Philip, og en sikker 5-2-sejr til Dallas.

Montreal tabte et lille skridt i kampen of førstepladsen i Eastern Conference da de blev slået 2-1 af Buffalo. De kunne dog glæde sig over at divisionsrivalerne fra Boston også tabte deres kamp lørdag med 3-2 til Toronto.
Lars Eller fik et stort kvarter på isen.