Wednesday 13 March 2013

Bødker dobbelt målscorer

Tirsdagens dansker blev så afgjort Mikkel Bødker som scorede 2 gange da Phoenix slog Los Angeles 5-2. Mikkel åbnede kampen, da han scorede til 1-0, godt halvvejs i første periode. Han fik pucken i tæt trafik, tog et par træk, og udplacerede Jonathan Quick i Los Angeles' mål.

Phoenix kom på 2-0 senere i første periode, og 3 minutter inde i anden periode kunne Mikkel så gøre det til 3-0, på et mål meget ligt det første.

Phoenix kom også på 4-0 inden Los Angeles fik reduceret til 4-1 og 4-2, men godt 11 minutter inde i tredje periode afgjorde rob Klinkhammer endegyldigt kampen, da han scorede til slutresultatet 5-2.

Jannik Hansen ville også være med, og han fik med en assist en vigtig rolle da Vancouver slog Columbus 2-1 på straffeslag.

Dallas var igen uden Philip Larsen, og tabte 4-0 til Nashville