Saturday 9 March 2013

Mål og assist til Frans Nielsen

Lørdag aften var en rigtig god aften for Frans Nielsen. Ikke nok med at Islanders slog Washington overbevisende 5-2, det blev også til et mål og en assist. Halvvejs inde i første periode fik Frans Nielsen pucken i en 2-mod-1 situation, og efter et godt træk, kunne han sende pucken på tværs til en helt fri Josh Bailey, der let kunne score.

Begge hold scorede en enkelt gang i anden periode, og i tredje periode så det en kort overgang ud som om at Islanders igen ville smide point efter at Nicklas Backström udlignede efter 7 minutter. Men 2 dumme udvisninger til Washington kostede dyrt, og med 2 mål i power play afgjorde John Tavares reelt kampen.
Frans Nielsen var dog ikke helt færdig. 3 minutter før tid, med Islanders i undertal, fik han igen chancen i en 2-mod-1 situation, og denne gang skød han selv, og udplacerede flot Philipp Grubauer i Washingtons mål.

Montreal og Lars Eller vandt også deres kamp lørdag, men det holdt hårdt. De var bagud 3-1 mod Tampa Bay efter 2 perioder, men 3 ubesvarede mål i sidste periode vendte kampen til canadiernes fordel. Lars Eller kom ikke på tavlen.

Det gjorde Mikkel Bødker heller ikke da han og resten af Phoenix-mandskabet hjemme slog Dallas 2-1. Philip Larsen måtte igen tage til takke med en tilskuerrolle.