Tuesday 26 March 2013

Talent-tirsdag 2012-13/10

I denne uge kan vi slå to fluer med et smæk, for der var dobbelt danskermøde i AHL denne uge. Tirsdag og onsdag mødtes Adirondack og Norfolk med henholdsvis Oliver Lauridsen og Frederik Andersen på banen.
Oliver Lauridsen trak det første strå, da det blev til en 4-1-sejr til Adirondack. Onsdag fik Frederik revanche, da han spillede perfekt, og snuppede samtlige 32 skud, som han fik imod sig. 3-0 lød slutresultatet.
Lørdag havde Frederik, som nu endegyldigt må siges at have erobret målmandsposten i Norfolk, fået genvalg, og med en ny god præstation kunne han sikre Norfolk en relativt sikker 4-1-sejr over Wilkes-Barre/Scranton.
Med sejren er Norfolk nu 4 point fra ottendepladsen, og med 12 kampe tilbage er der stadig liv i håbet.
Det er der derimod ikke for Adirondack på trods af en god weekend med 2 sejre, henholdsvis 5-2 over Connecticut og 4-2 over Portland, ligger helt i bunden af Eastern Conference.

Bemærk i øvrigt Frederiks flotte placering på ranglisten over målmænd i AHL.

Portland started slutspillet med et nederlag og en sejr til Everett (3-4 og 4-1), og det er således helt lige i matchen, som er bedst af 7. Oliver Bjorkstrand fik ikke point i nogen af kampene.

No comments:

Post a Comment