Tuesday 12 March 2013

Talent-tirsdag 2012-13/8

Det ser ud til at Frederik Andersen endegyldigt har erobret målmandsposten i Norfolk, i hvert fald spillede han alle tre kampe i denne uge, på bekostning af rivalen Igor Bobkov.
Onsdag, mod Charlotte, måtte han noget usædvanligt se sig passeret 3 gange på 22 forsøg, og det kostede et nederlag på 3-2.
Hen over weekenden var Frederik dog tilbage i vanlig form, og i begge kampene mod Hershey lukkede han kun et enkelt mål ind, og det blev således til to sikre sejre, 5-1 og 4-1.

Oliver Lauridsen og Adirondack havde også en god uge. Fredag blev Springfield besejret 2-1, og søreme om det ikke var Oliver, som med et af sine sjældne mål afgjorde kampen kort inde i tredje periode. Det var hans første mål i sæsonen.
Lørdag vandt Adirondack igen, denne gang 4-3 over Connecticut, dog uden Danske point.
Søndag måtte Adirondack så bøje sig for Albany, men det skete først på straffeslag efter 2-2 i den ordinære spilletid.

I WHL kom Portland igang igen efter forrige uges nederlag, og besejrede tirsdag Everett med 6-3. Oliver Bjorkstrand havde en enkelt assist. Søndag blev det så til endnu en sejr - 5-2 over Victoria. Oliver gjorde sin del af arbejdet, med et mål og en assist.

I Sverige sluttede Nicklas Jensen og AIK sæsonen af på en god måde, da Timrå blev besejret 3-1. Nicklas Jensen scorede en enkelt gang, og endte på 17 mål og 6 assists for sæsonen. Nicklas var den mest scorende spiller for AIK, og også den mest scorende juniorspiller i Elitserien, så alt i alt en god præstation, selvom hans målproduktion gik noget ned i den sidste halvdel af sæsonen.

No comments:

Post a Comment