Monday 4 March 2013

Jannik Hansen scorer i nederlag

Jannik Hansen fortsætter det gode spil, og for anden kamp i træk blev det til 2 point fra hans side. Vancouver mødte Calgary, og 8 minutter inde i opgøret bragte Chris Higgins Vancouver på et 1-0 med Jannik Hansen i oplæggerens rolle:

Calgary fik udlignet, men kort inde i anden periode var Jannik Hansen på spil igen, da han nærmest spillede baseball, og fik slået pucken ud af luften og ind i mål:

Calgary udlignede 4 minutter senere, og i tredje periode scorede de yderligere 2 gange, og vandt således 4-2

I Northeast Division var der topkamp i Boston, hvor Montreal var på besøg. Det blev en spændende kamp, som blev afgjort midtvejs i tredje periode da David Desharnais bragte Montreal endegyldigt foran 4-3. Montreal overtog således førstepladsen i Eastern Conference, men Boston har dog spillet 3 kampe færre end Montreal.

I New York var der danskermøde, da Peter Regin og Ottawa var på besøg hos Frans Nielsen og Islanders. Det blev en tæt og intens affære, hvor Islanders endnu engang smed en føring væk til sidst i kampen. Islanders førte ellers 2-1, men 1:09 fik Ottawa udlignet på power play. Den stilling holdt kampen ud, og der blev heller ikke scoret i overtiden, så kampen måtte afgøres på straffeslag, og her var New York bedst, som sædvanllig med Frans Nielsen som "Mr. Automatic":

Dermed holder Islanders stadig snor i slutspilspladserne. Der er 3 point op til Philadelphia på den afgørende ottendeplads

Dallas vandt 4-1 over St. Louis, men Philip Larsen måtte endnu engang tage til takke med tilskuerens rolle.