Sunday 17 March 2013

Assist til Frans Nielsen

Islanders var på besøg i Florida lørdag, og det blev til den anden sejr i træk for New York'erne. Frans Nielsen havde en finger (eller stav) med i spillet, da han efter godt 15 minutters spil fik pucken bag Floridas mål og spillede den tilbage til Kyle Okposo som relativt let kunne score kampens første mål.

Islanders kom også foran 2-0 og 3-0, men i sidste periode så det endnu engang ud til at Islanders ville smide en føring væk, da Florida på mindre end 2 minutter fik udlignet. Islanders mistede dog ikke modet, og 7 minutter før tid bragte Casey Cizikas dem foran igan, og denne gang holdt føringen.

Montreal kunne med en sejr over New Jersey bringe sig i spidsen af Eastern Conference, og den opgave lykkedes til fulde, da det blev 2-1 til canadierne.

Skadesplagede Ottawa bliver ved med at finde måder at vinde på. Denne gang gik det ud over Buffalo, som blev besejret 4-3 på et mål af Kyle Turris i overtiden. Peter Regin var med igen hos Ottawa, men fik kun lidt under 10 minutter på isen.

Phoenix derimod måtte nøjes med et point, da der ikke blev scoret i deres kamp mod Columbus, og Columbus tog de 2 point på straffeslag.

I Vancouver viste Detroits gamle kæmper - Pavel Datsyuk og Henrik Zetterberg - at de stadig er folk man skal regne med. 3 assist og 2 mål blev det til, og en sikker Detroit-sejr på 5-2.

I Dallas sad Philip Larsen igen udenfor mod topholdet Chicago. Forskellen mellem top og bund blev dog udstillet her, da Chicago gave Dallas en øretæve på 8-1.