Tuesday 14 February 2012

Vancouver vinder danskerkamp

Mandag var Mikkel Bødker og Phoenix på besøg i Vancouver og det blev en tæt affære. Længe så det ud til at David Booths mål  midt i anden periode ville afgøre kampen til Vancouvers fordel, men to minutter før tid svigtede Roberto Luongo for en sjælden gangs skyld, da han lod et svagt skud fra Phoenix' Keith Yandle smutte forbi til udligning 1-1. Luongo gjorde dog selv skaden god igen i straffeslagskonkurrencen, og så kunne Vancouver sætte 2 point ind på kontoen. Ingen af de 2 danskere kom på tavlen, men Mikkel Bødker scorede på sit straffeslag.

I Montreal var der heller ikke point til Lars Eller mod Carolina. Montreal var foran 3-2 after anden periode men en stor tredje periode af Carolinas Eric Staal (2 mål og en assist) sendte de 2 point til Carolina.