Monday 27 February 2012

Talentmandag, 2

Det ser ud som om at Frederik Andersens fantastiske spil i Elitserien har båret og at han vil blive tilbudt en kontrakt af Carolina. Carolina draftede Andersen i 2010, og de skal derfor give ham en kontrakt i år, ellers mister de rettighederne til ham.
For ligesom at markere at han er den bedste målvogter i Elitserien i år, så holdt Frederik buret rent i tirsdagens kamp mod AIK. Det Var hans ottende shutout i denne sæson, og han slår dermed en klubrekord sat af selveste Henrik Lundqvist, som havde syv nuller i 2003-04.
Lørdag var Frederik igen i centrum, da han stoppede 30 af Linköpings 31 forsøg på mål og sikrede Frölundas sejr på 5-1.

Sidste mandag tabte Oshawa Generals 6-1 til Barrie Colts, uden point til Nicklas. Til gengæld var der meget mere succes for Nicklas i weekendens kampe hvor han først havde 2 assists i fredagens kamp mod Plymouth - en kamp som dog endte med et 4-3-nederlag i overtid - og endnu en assist i lørdagens kamp mod Saginaw. Denne kamp måtte også ud i overtid, men her trak Oshawa det længste strå på trods af at Nicklas brændte sit straffeslag.

Fredag tabte Adirondack og Oliver Lauridsen 2-0 til Rochester. Oliver spillede dog en udmærket kamp. Lørdag var der mere succes for Phantoms da Binghamton blev slået 2-1 på straffeslag.

Torsdag var flere af de største hjemlige talenter i kamp da Herning spillede første kvartfinale mod Esbjerg. Thomas Spelling viste hvorfor flere af NHL-klubberne er interreserede i ham til sommerens draft, da han scorede 2 mål og også fik en enkelt assist. Brødrene Björkstrand var også begge med i kampen, men ingen af dem fik point.
Lørdag fik brødrene Björkstrand dog vist deres store talent i Hernings 3-1-sejr. Først assisterede på Thomas Spellings 2-1-mål i overtal, og 15 minutter før tid kunne Oliver score til slutresultatet, blandt andet assisteret af storebror Patrick

No comments:

Post a Comment