Monday 20 February 2012

Talentmandag, 1

Her kommer første indlæg i den nye serie "talentmandag". Her kigger vi rundt om i verden og ser hvordan det går for de største danske talenter.

Først skal vi til Oshawa, Canada, hvor den nok mest sandsynlige næste danske NHL-spiller slår sine folder. Nicklas Jensen blev draftet i første runde af Vancouver, og foreløbig ser det ud til at hans udvikling går rigtig fornuftigt. Han ligger i øjeblikket på en fjerdeplads blandt Oshawas spillere målt på antal point, med sine 50 point i 46 kampe. I lørdagens kamp mod Belleville fik han hele 3 assists, men søndag måtte han gå fra banen uden point.

I Adirondack spiller Oliver Lauridsen, og han har gjort det ganske godt her. Han har spillet 44 kampe, scoret et enkelt mål og har en +/- på -4. Adirondack har tabt deres 3 sidste kampe, og ligger på en trettendeplads i Eastern Conference i AHL, uden de store chancer for at nå slutspillet.

I Sverige fortsætter Frederik Andersen storspillet, og han er nu bedst af alle målmænd i Elitserien, målt på redningsprocent, hvor han ligger på suveræne 94,17. Tirsdag måtte Djurgården acceptere at Frederik var for god, da Frölunda vandt 2-1. I torsdagens kamp mod Skellefteå lod Frederik hele 3 mål gå ind - dog på 43 skud - men da hans holdkammerater samtidig scorede hele 6 gange betød det ikke så meget. Lørdag lod Frederik så, lidt usædvanligt, 2 mål gå ind på blot 15 skud, og da hans modpart i HV 71-målet, Andreas Andersson, spillede en stor kamp og kun lukkede et enkelt mål ind blev det til et nederlag for Frederik og Frölunda. Frölunda ligger på en tredjeplads i Elitserien.

Til slut skal vi da også lige forbi den hjemlige liga, hvor Hernings Thomas Spelling er et af de hotteste danske navne til sommerens NHL-draft. Både Phoenix og Columbus var forbi Herlev for at se ham spille, og de kunne godt lide hvad de så.

No comments:

Post a Comment