Wednesday 29 February 2012

Assist til Frans Nielsen

Kampen mellem Vancouver og Phoenix tirsdag var en kamp mellem to af de allermest formstærke hold i NHL, og det blev også den ventede tætte duel med 2 stærke målmænd. Vancouver kom foran 1-0 after 15 minutter ved Alexander Edler, og den stilling holdt til midten af tredje periode hvor Phoenix Ray Whitney kunne udligne. Den stilling holdt tiden ud, og da der ikke blev scoret i overtiden skulle afgørelsen findes på straffeslag. Her var Phoenix, og målmand Mike Smith, de stærkest, blandt andet med en scoring af vores egen Mikkel Bødker. Udover Mikkel Bødkers scoring på straffeslag kom hverken han eller Jannik Hansen på tavlen.

Det gjorde derimod Frans Nielsen, som fik en assist imod Washington, da Islanders bragte sig foran 1-0 efter 4 minutter. Islanders kom også foran 2-0 kort inde i tredje periode, men som så mange gange før kunne Islanders ikke holde fast mod slutningen. To Washington-scoringer i de sidste 4 minutter af kampen betød overtid, og her kunne Alex Ovechkin afgøre det hele efter 1½ minut.

Aftenens sidste danskerkamp stod mellem Montreal og Tampa Bay. Her var Tampa bay bedst og vandt 2-1. Det var Montreals femte nederlag i træk.