Monday 13 February 2012

Frans Nielsen scorer i nederlag

Søndag tog Islanders imod Florida Panthers, og på trods af at han scorede så er det ikke en kamp som frans Nielsen vil huske med glæde. Efter blot 3:35 kunne han ellers bringe Islanders foran med et velplaceret vristskud efter en flot frispilning af P.A. Parenteau, men Florida udlignede senere i første periode, og scorede derefter 3 gange i anden periode uden at Islanders kunne svare igen. Så var kampen i realiteten afgjort, og selvom Islanders fik lagt lidt pres på i tredje periode så blev der ikke ændret på stillingen.
Det var i øvrigt Frans 10. mål i denne sæson, hvilket betyder at vi altså allerede nu har 3 danskere med et tocifret antal  mål (Jannik Hansen har 13 og Lars Eller har 12).

I aftenens anden danskerkamp var Los Angeles på besøg i Dallas, og heller ikke for Philip Larsen blev det en mindeværdig aften. Los Angeles' målmand Jonathan Quick havde en forrygende aften, og selv om Dallas blev noteret for 28 skud på mål mod Los Angeles' 16, så endte det alligevel med en 4-2-sejr til Los Angeles. Der var ingen point til Philip Larsen, og for en sjælden gangs skyld endte han på en negativ +/-, dog kun -1.

Frans Nielsen fejrer sit mål (Foto: Newsday)

No comments:

Post a Comment