Sunday 5 February 2012

2 mål, 3 point til Frans Nielsen

Fredag var Islanders på besøg i Ottawa, og blev sendt hjem med et 2-1 nederlag i overtid. Frans Nielsen fik ikke point i den kamp, men det ville han åbenbart ikke have siddende på sig, for lørdag spillede han så en af sine bedste kampe nogensinde. Først opsnappede Michael Grabner en løs puck i Buffalos ende og spillede den perfekt ind foran mål hvor Frans uhindret kunne sætte den ind bag Ryan Miller i Buffalomålet.
Buffalo fik udlignet, men inden første periode sluttede fik Frans først en assist på Josh Baileys 2-1-mål og scorede igen på et flot slagskud fra mellemdistancen.
Desværre kunne Islanders ikke holde fast i det gode spil, og med et enkelt mål i både anden og tredje periode fik Buffalo tvunget kampen ud i overtid og derefter straffeslag. Her svigtede Frans for en sjælden gangs skyld, og så kunne Buffalo trække sig sejrrigt ud af kampen.

Dallas måtte også ud i straffeslag mod Minnesota, men i modsætning til Islanders så trak de det længste strå, da Dallasmålmand Kari Lehtonen stoppede alle 3 forsøg. Philip Larsen fik ikke point men spillede en god kamp i Dallasforsvaret.

Vancouver sikrede sig også 2 point på straffeslag, og som oftest var Roberto Luongo Vancouvers helt store spiller da han ikke blot stod for 44 redninger i den regulære spilletid, men også snuppede alle 3 straffeslag. Jannik Hansen fik blot 8 minutter på isen, men fik dog noteret et enkelt forsøg på mål.

Montreal tabte 3-0 til Washington, og Phoenix tabte 5-3 til San Jose, og der var ingen danske point i de 2 kampe.

Frans Nielsen fejre sin anden scoring (Foto: Light House Hockey)