Sunday 26 February 2012

Phoenix vinder igen

Lørdag var der kun en enkelt dansker i kamp, Mikkel Bødker, som sammen med resten af Phoenix-holdet var på besøg i Edmonton. Phoenix har spillet forrygende i februar måned (10 sejre og et nederlag i overtid), og denne aften blev ingen undtagelse. Phoenix kom relativt hurtigt foran 2-0 på mål af Oliver Ekman-Larson og Ray Whitney og selvom stortalentet Ryan Nugent-Hopkins reducerede for Edmonton midtvejs i tredje periode var der aldrig rigtig tvivl om resultatet. Shane Doan cementerede sejren på 3-1 da han scorede 2 minutter før tid. Mikkel Bødker fik ikke point, men havde dog et par forsøg på mål.
Sejren betyder at Phoenix overtager førstepladsen i Pacific division, og nu ligger til at blive seedet som nummer 3 i slutspillet.

Devan Dubnyk redder et forsøg fra Mikkel Bødker (Foto: Edmonton Sun)