Sunday 12 February 2012

Lars Eller scorer sit 12. mål

Fredag var Philip Larsen med Dallas på besøg i Buffalo, og det blev ikke et visit som han vil mindes med megen glæde. Dallas kom ellers foran 2-0 kort inde i tredje periode, men med 2 mål tvang Buffalo kampen ud i overtid og straffeslag. Her trak Buffalo det længste strå, og Dallas måtte altså tage hjem med et point. Philip Larsen spillede igen godt, og fik forbedret sin +/- med en enkelt.

Lørdag var alle de andre danskere så i kamp. Montreal var på besøg hos rivalerne fra Toronto og det slap de ganske godt fra, især takket være en storspillende Carey Price i målet. Skudstatistikken sagde 32-18 i Torontos favør, men på måltavlen stod der hele 5-0 til Montreal. I slutningen af anden periode opsnappede Lars Eller en løs puck i Torontos zone, og kørte solo mod Torontomålet. Et par smarte finter udspillede totalt Torontoforsvaret og Torontomålmand James Reimer, og så kunne Lars i et frit mål øge Montreals føring til 4-0. Det var Lars' 12. sæsonmål og han ånder nu Jannik Hansen (13) i nakken.

Lars' scoring:


Jannik Hansen havde chancen for at øge sin måltotal da Vancouver besøgte Calgary, men det blev ikke til nogle point denne gang. Den ordinære spilletid endte 2-2, og i straffeslag tog Calgary de 2 point.

Islanders havde besøg fra Los Angeles, og efter 1-1 i den ordinære spilletid afgjorde Mark Streit kampen til Islanders fordel i overtiden. Frans Nielsen fik ikke point, men han kan glæde sig over at Islanders har været inde i en god stime på det sidste og for første gang i mange år kan håbe på en playoff-plads (omend det er et meget spinkelt håb). Der er 8 point op til den forjættede ottendeplads.

Phoenix har også slutspilsforhåbninger, og disse forhåbninger fik et stort boost, da gæsterne fra Chicago blev besejret med 3-0. Aftenens stor spille var selvsagt Phoenixmålmand Mike Smith som stoppede alle 38 skud han fik imod sig. Sejren betyder at Phoenix nu indtager den ottendeplads i Western Conference som giver adgang til slutspillet. Mikkel Bødker fik ikke point.

Lars Eller fejre sin scoring (Foto: A Winning Habit)

No comments:

Post a Comment