Monday 27 February 2012

Philip Larsen slår Jannik Hansen

Søndagens danskermøde var kampen mellem Vancouver og Dallas - og det slap Philip Larsen bedst fra. Vancouver kom ellers bedst fra start, og var foran 2-0 efter 13 minutter, men derefter lukkede Dallas-forsvaret forbilledligt af, og da Michael Ryder og Mike Ribeiro samtidig scorede for Dallas måtte de to hold ud i overtid. Efter knap 4 minutter lukkede Dallas' Loui Erkisson kampen da han efter en perfekt spilning fra Trevor Daley kunne lægge pucken ind i et frit mål. Hverken Philip Larsen eller Jannik Hansen fik point.
Det var Dallas' fjerde sejr i træk, og de holder dermed fast i ottendepladsen i Western Conference, mens Vancouver med det ene point udbyggede føringen i toppen af ligaen.

Både Islanders og Canadiens tabte deres kampe søndag, Islanders med 5-2 til Ottawa og Montreal med 4-2 til Florida. Hverken Frans Nielsen eller Lars Eller fik point, og de to resultater betyder nok at begge klubber nu definitivt kan afskrives i kampen om slutspilspladserne.

Philip Larsen tackler Vancouvers Maxim Lapierre (Foto: The Province)