Monday 30 April 2012

Talentmandag, 11

Nicklas Jensens Chicago havde tabt de 2 første kampe hjemme mod San Antonio, så de næste 2 kampe i San Antonio skulle vindes. Nicklas Jensen blev desværre skadet i kamp 2, så Chicago var nødsaget til at klare sig uden ham i de sidste kampe.
Det lykkedes for Chicago at vinde de to kampe på udebane, men i den sidste kamp - i Chicago - måtte holdene ud i dobbelt overtid før San Antonio fik afgjort kampen, og dermed også serien.
Nicklas Jensens sæson er dermed færdig, og skaden - en hjernerystelse - betyder desværre også at Nicklas heller ikke kommer med til VM for Danmark. En meget uheldig udvikling, og vi ønsker naturligvis Nicklas god bedring.
Læs også Jannik Hansens mening om Nicklas' udvikling.

Philadelphia, med Oliver Lauridsen i truppen, kvalificerede sig til anden runde, og selvom det er meget usandsynligt at vi få Oliver at se på banen, så kan det ikke være andet en godt for ham at blive trænet af folk som Derian Hatcher og Ian Laperriere, som er blandt de folk som står for den daglige træning i Philadelphia.

Af gode grunde bliver der lidt stille omkring de danske spillere nu, så den faste Talentmandag holder pause i et stykke tid, men vi holder naturligvis øje med klubskifter, drafts og andre nyheder angående de danske talenter, og vi holder selvfølgelig også øje med landsholdet, som starter deres VM-turnering den 4. maj.

No comments:

Post a Comment