Saturday 14 April 2012

Vancouver tabte for anden gang i træk med 4-2 til Los Angeles og er nu i store problemer. Denne gang var problemet for Vancouver spillet i overtal, hvor de 2 gange tillod Los Angeles at score, første gang  9 sekunder før afslutningen af første periode.
Jannik Hansen fik tid på førstekæden i et forsøg på at få tingene til at køre lidt bedre end i første kamp, og 26 sekunder senere kvitterede han for tiltroen ved at dirigere et skud fra Henrik Sedin forbi Jonathan Quick i Los Angeles mål. 5 minutter senere fik Los Angeles igen lov til at score i undertal, og det skulle vise sig at være afgørende. Los Angeles scorede 2 gange mere i tredje periode, og så hjalp det ikke meget at Samuel Påhlsson kunne reducere til slutresultatet kort før tid.
Efter 2 kampe i Vancouver er stillingen nu 2-0 til Los Angeles, og da de næste 2 kampe bliver spillet i Los Angeles ser det unægteligt svært ud for Canucks.

Landsholdet tabte for anden gang i træk til Letland, denne gang med 4-1. Kim Lykkeskov stod for den enlige danske scoring.

No comments:

Post a Comment