Friday 6 April 2012

Frans Nielsen sætter rekord

Frans Nielsen fik to assists da Islanders torsdag besejrede Winnipeg 5-4, og nåede dermed op på 46 point i denne sæson, hvilket er ny personlig (og dansk) rekord. Derudover var kampen naturligvis helt uden betydning, da begge hold forlængst er ude af kampen om slutspilspladserne.

Det samme kan efter torsdagens kampe siges om Dallas, som med et 2-0-nederlag tabte sin fjerde kamp i træk. Den dårlige stime betyder at Dallas nu har 4 point op til Phoenix på ottendepladsen, og med kun en kamp tilbage er der altså ikke mere at spille for for Philip Larsen og hold kammeraterne.

Det er der derimod for Jannik Hansen og Vancouver, som er i hård kamp om, for andet år i træk, at slutte som bedste hold i ligaen. Efter 7 sejre i træk måtte Vancouver dog indkassere et nederlag på 3-2 til Calgary, og de ligger nu side om side med Rangers og 2 point foran St. Louis, som har spillet en kamp færre. Jannik Hansen reducerede 3 minutter før tid til 3-2 med sit 16. sæsonmål.

Montreal vandt onsdag 5-2 over Tampa Bay, og torsdag blev det til et 2-1-nederlag på straffeslag til Carolina. Lars Eller brændte sit forsøg på straffe, men gjorde sig ellers ikke særligt bemærket.

Seedning Kampe HoldPoint
381Los Angeles94
781San Jose94
880Phoenix93
981Dallas89
1081Calgary88

No comments:

Post a Comment