Friday 20 April 2012

Mikkel Bødker matchvinder igen

For fjerde gang i træk måtte Chicago og Phoenix ud i overtid for at finde en vinder, og nøjagtig som i sidste kamp var det mikkel Bødker som afgjorde kampen. Inden da havde tilskuere og seere været vidne til en tæt og intens affære, som var mål-løs efter de første 2 perioder. I tredje periode kom Phoenix foran 2-0 efter knap 8 minutter, og det lignede en afgjort kamp, men endnu engang viste Chicago-spillerne god moral og fik kæmpet sig tilbage på 2-2.
Kampen måtte altså ud i overtid, og her skulle der blot gå lidt mere end 2 minutter før Mikkel Bødker fik fat i pucken omkring midten af banen, og selv tog den med hele vejen ned til, og ind i, Chicagos mål. Heller ikke denne gang så Corey Crawford alt for godt ud i Chicagos mål, men det skal ikke tage noget fra Mikkels præstation. Flot!

Mikkel Bødkers scoring:

Der var også gode danske præstationer i Znojmo, hvor det danske U18-landshold fik en flot sejr over Letland. Letterne kom ellers foran 3-1 kort inde i tredje periode, men flot fight af de danske drenge tvang kampen ud i overtid, og her kunne Kristoffer Lauridsen med sit tredje mål afgøre det. Kristoffer Lauridsen fik i øvrigt også en assist på Danmarks første mål, sat ind af Bjørn Uldall, så han fik 4 point i alt, og blev naturligvis også valgt til kampens bedste spiller.