Monday 2 April 2012

Talentmandag, 7

Efter at Niagara totalt dominerede de første 2 kampe i CHL's ottendedelsfinale mod Nicklas Jensens Oshawa, fik Oshawa reduceret i den tredje kamp, og i onsdagens fjerde kamp lykkedes det oven i købet at udligne. Niagara dominerede, som i de foregående tre kampe, skudstatistikken (47-23), men Oshawas målmand Daniel Altshuller spillede en stor kamp, og kombineret med stor effektivitet i den anden ende betød det en 5-3-sejr til Oshawa. Nicklas Jensen var en af Oshawas bedste, og blev noteret for 3 assists.
I lørdagens kamp var skudstatistikken endnu mere ensidig (59-25), og denne gang fik Niagara udbytte af anstrengelserne, da kampen endte 5-3 til Niagara. Nicklas Jensen var igen en af Oshawas bedste, og scorede et af Oshawas mål.
Søndag gik den så ikke længere, og selvom Oshawa faktisk spillede en udmærket kamp (skudstatistikken var blot 32-28 i Niagaras favør), så endte det med en ganske sikker sejr på 4-1 til Niagara.
Nicklas Jensens sæson er dermed slut.Han endte med 58 point (25 mål og 33 assists) i den ordinære sæson, og 5 point (1 mål og 4 assists) i slutspillet.

Onsdag og fredag mødtes Oliver Lauridsens Adirondack og en af de direkte rivaler om slutspilspladserne, Syracuse, i to meget vigtige kampe. Første kamp endte desværre med et nederlag på straffeslag til Adirondack, efter 1-1 i den ordinære spilletid.
I fredagens kamp var Syracuse foran 3-1 før sidste periode, men med god fight fik Adirondack udlignet, og i overtidsperioden også afgjort kampen til deres fordel.
Lørdag blev det desværre til et 3-0-nederlag til Connecticut, et resultat som betyder at Adirondack nu er 3 point fra en slutspilsplads, og med blot 6 kampe tilbage ser det unægteligt svært ud.

Finaleserien i den hjemlige liga begynder den 7. april.
Herning må i øvrigt undvære Oliver Björkstrand i finaleserien, da han skal med til U18-VM, som starter 12. april (og som vi naturligvis holder øje med her på siden).

Nicklas Jensen kaster sig forgæves efter pucken i den fjerde kamp (Foto: MSN Canada)

No comments:

Post a Comment