Thursday 12 April 2012

Jannik Hansen taber første kamp

Første kamp mellem Vancouver og Los Angeles endte med en fortjent sejr på 4-2 til Los Angeles. Los Angeles kom bedst fra start, og kun et par gode redninger af Roberto Luongo i de første minutter holdt stillingen på 0-0. Efter 4 minutter var det dog Vancouver som kom foran 1-0 ved Alexandre Burrows, men efter 13 minutter fik Los Angeles udlignet i en 5-mod-3 situation. Jannik Hansen havde et forsøg på stolpen, men det var det tætteste han kom på point i denne kamp.
Et af Vancouvers helt store problemer var en mængde udvisninger, som gjorde at Los angeles 8 gange fik chancen med en mand i overtal, og 16 minutter inde i anden periode var det netop i sådan en situation at Los Angeles kom foran ved Willie Mitchell. Det lykkedes for Vancouver at udligne kort før afslutningen af perioden, men 3 minutter før tid kunne Los Angeles' Dustin Penner afgøre kampen på et lidt tilfældigt, omend ikke helt ufortjent, mål. Dustin Brown afsluttede kampen med en scoring i tomt mål.

Vi skal også lige runde landsholdet, som ikke helt kunne følge op på sidste uges flotte sejre over Slovakiet. Onsdag blev det til et smalt 2-1-nederlag til Letland, men dog en fornuftig indsats fra de danske løver.
Alle de 3 danskere som ikke kvalificerede sig til NHL-slutspillet skulle dog være klar til VM, så det tegner godt for de danske chancer.

Jannik Hansen kæmper om pucken med Los Angeles' Slava Voynov (Foto: Vancouver Canucks)
 

No comments:

Post a Comment