Monday 9 April 2012

Talentmandag, 8

Adirondack kæmper hårdt for at nå med i slutspillet i AHL, og fredagens og lørdagens kamp gav et godt boost til forhåbningerne. Albany blev besejret to gange, fredag 3-2, og lørdag 5-3. Oliver Lauridsen fik ikke point, og desværre blev han også skadet i lørdagens kamp da han blokerede et skud. Det vides endnu ikke hvor slem skaden er, men det er formentlig ikke noget alvorligt.
Søndag måtte Adirondack altså spille uden Oliver, og på trods af et solidt spilovertag (skudstatistikken sagde 48-28 tíl Adirondack) så var det gæsterne fra Rochester som vandt 4-2.
Efter weekendens kampe ligger Adirondack på en tiendeplads i Eastern Conference, men de er kun et point efter Manchester og Portland, som ligger lige foran, så med 3 kampe tilbage er der stadig masser at spille for.

Skulle det mislykkes for Adirondack at kvalificere sig til slutspillet, så får vi formentlig alligevel dansk repræsentation, for efter Oshawas exit fra OHL-slutspillet har Nicklas Jensen fået chancen hos Chicago Wolves, som for øjeblikket på en tredjeplads i Western Conference, og har sikret sig en slutspilsplads.
Nicklas debuterede i fredagens udekamp mod Houston, en kamp som endte 4-2 til Chicago, dog uden at få point.
Også lørdag blev det til en sikker Chicagosejr, 3-0 over Oklahoma, igen uden at Nicklas kom på tavlen.

Frederik Andersens sæson i Sverige er slut, men det betyder jo så at vi får glæde af ham på landsholdet. Han var en af de bærende kræfter i sidste uges 2 sejre over Slovakiet, og det skal blive spændende at se om han (og resten af holdet) kan holde niveauet i denne uges 2 kampe mod Letland.

Til sidst skal vi lige have med at det danske U18-landsholdet mandag møder mægtige Rusland i en træningskamp op til VM. VM starter 12. april, og allerede i først runde venter favoritterne fra Canada. Vi følger naturligvis de unge løvers færd her på siden.

No comments:

Post a Comment