Monday 23 April 2012

Vancouver ude

Søndag tabt Vancouver 2-1 til Los Angeles, og er dermed ude af slutspillet. Vancouvers stjernespillere, Sedinerne, Kesler og Luongo, kom aldrig rigtig igang i denne serie, og så var der ikke så meget at gøre med for Vancouver. Jannik Hansen gjorde det udmærket i det defensive, men offensivt kunne han ikke tilføre så meget - et enkelt mål blev det til.
Hvis man skal se lidt positivt på det, så får vi formentlig Jannik at se til VM, og det skal nok hjælpe de danske chancer for et godt resultat. Landsholdets GM, Kim Pedersen, regner med at Jannik spiller med i den sidste testkamp før VM.

Lørdag tabte Phoenix 2-1 til Chicago, men de fører stadigvæk 3-2. For femte gang i træk måtte de to hold ud i overtid for at finde en vinder, så man kan vist roligt sige at de to hold er ganske lige.

Søndag tabte landsholdet 3-2 til Tyskland på straffeslag. Den danske førstekæde med Lars Eller, Frans Nielsen og Nichlas Hardt var banens bedste, men det var altså ikke helt nok til at slå de stærke tyskere. De danske mål blev scoret af Jesper Jensen og Nichlas Hardt.


No comments:

Post a Comment