Monday 16 April 2012

Talentmandag, 9

Adirondack havde før weekendens kampe stadig håb om at nå slutspillet, men fredagens kamp, et 4-2 nederlag til Springfield, kombineret med resultaterne i de andre kampe gjorde at chancerne forsvandt inden den ordinære sæsons 2 sidste kampe. Sæsonen blev dog sluttet af nogenlunde med en sejr, 3-2 over Worcester, og et nederlag, 4-2 til Norfolk.

Nicklas Jensens Chicago er allerede kvalificeret til AHL's slutspil, så det er blot et spørgsmål om at få den bedst mulige seedning. Tirsdag blev det til  et 5-2-nederlag til Texas, men fra dansk side kan vi glæde os over at Nicklas Jensen scorede sit første mål for holdet. Fredag blev det så til en sejr på 7-5 over Grand Rapids. Denne gang kom Nicklas ikke på tavlen, og det gjorde han heller ikke i lørdagens 2-1-nederlag mod Milwaukee. Søndag fik han dog vist noget af sit store potentiale da han scorede sit første professionelle hattrick mod Peoria. Der er hård kamp om pladserne i Chicago, og forhåbentlig kan søndagens præstation af Nicklas medvirke til at han også spiller med i slutspillet.
Chicago start slutspillet på torsdag mod San Antonio.

De unge løver ved U18-VM har som ventet fået ørerne i maskinen mod de store nationer. Åbningskampen mod Canada blev tabt 6-1 i en ganske ensidig affære. Oliver Björkstrand udlignede til 1-1 efter 12 minutter, mens Danmark stadigvæk var med i kampen, men derefter stod der Canada på det hele. Fredag fik holdet lidt gang i offensiven, og scorede 4 gange mod Tjekkiet, men da tjekkerne scorede 8 gange var der heller ikke her tvivl om de endelige udfald af kampen. Oliver Björkstrand (2), Kristoffer Lauridsen og Marco Illemann stod for de danske scoringer.
Søndag var en af turneringes hidtil stærkest hold, USA, modstanderen, og her var et 4-0-nederlag et hæderligt resultat. Danskerne havde endda flere gode scoringsmuligheder, men den sidste skarphed manglede. Mandag var sidste kamp i den indledende gruppe og igen blev det til et klart nederlag, 5-1 til Finland. Mathias Asperup stod for den danske scoring. Nu venter nedrykningsspillet, hvor drengene skal forsøge at blive i A-gruppen.
Se masser af billeder fra U18-VM her.

I den hjemlige liga er Odense foran 3-1 mod Herning, og ligner efterhånden en dansk mester. Thomas Spelling og Patrick Björkstrand har været blandt de få lyspunkter for Herning, med 5 og 4 point hver.

No comments:

Post a Comment