Wednesday 4 April 2012

Phoenix vinder, Dallas taber

Phoenix har ikke spillet fantastisk i de seneste kampe, men det har målmand Mike Smith. Tirsdag holdt han buret rent for tredje kamp i træk, selvom han ikke fik meget hjælp fra sine holdkammerater - hele 54 skud på mål måtte han tage sig af, hvilket er ny NHL-rekord. En yderst vigtig sejr for Phoenix, som dermed holder fast på syvendepladsen.

Dallas kunne derimod ikke matche Phoenix' præstation og tabte for anden gang i træk til San Jose. Dallas var ellers foran 2-1 godt halvvejs i kampen, men 4 ubesvarede San Jose-mål i sidste halvdel af kampen blev afgørende. Philip Larsen fik en assist på Dallas' andet mål, men det er nok en ringe trøst, for Dallas ligger nu på den utaknemmelige niendeplads, og med blot 2 kampe tilbage og 3 point op til netop San Jose på ottendepladsen ser det ud som om at Dallas lige nøjagtig misser slutspillet.

Det gør Vancouver derimod, og med en 5-4-sejr på straffeslag over Anaheim fik holdet sin syvende gevinst i træk. Det gør Vancouver til NHL's mest formstærke hold netop nu, og de ligner et seriøst bud på at gentage sidste års finaleplads (og måske forbedre den). Jannik Hansen gjorde det igen godt for Vancouver og fik en enkelt assist.

Islanders tabte 3-1 til New Jersey. Frans Nielsen fik ikke point.

Seedning Kampe HoldPoint
380Los Angeles93
780Phoenix93
880San Jose92
980Dallas89
1080Colorado88

No comments:

Post a Comment