Monday 23 April 2012

Talentmandag, 10

Nicklas Jensen er med sin nye klub Chicago Wolves i fuld gang med slutspillet i AHL, og han fik i den første slutspilskamp mod San Antonio endnu engang vist at han er en spiller som også kan score på dette niveau. 2 gange nettede han for Chicago, men desværre for ulvene så var det ikke nok. En scoring 14:16 inde i overtiden afgjorde kampen til San Antonios fordel.
Lørdag blev anden kamp spillet, og igen var det San Antonio som med en 4-3-sejr trak det længste strå. Nicklas Jensen fik ikke point.
Interview med Nicklas før slutspillet startede

Efter at Adirondack missede slutspillet er Oliver Lauridsen, sammen med flere af sine klubkammerater, blevet kaldt op til Philadelphias slutspilstrup, hvor han får lov at træne med som et såkaldt "Black Ace" (en term for en spiller som bliver kaldt op som reserve til slutspillet). Der skal nok mere end almindeligt mange skader til før vi får Oliver at se på banen, men det må give noget erfaring at træne med førsteholdet, og det er i hvert fald et tegn på at Philadelphia tror på ham som en mulig førsteholdsspiller i fremtiden.

De yngste løver kunne desværre ikke holde fast i succesen fra sejren over Letland, og lørdag måtte de kapitulere 2-1 til Scwheiz. Danskerne må altså en tur ned i den næstbedste række igen til næste år. Den danske scoring blev sat ind af Oliver Björkstrand kort før tid, i en kamp som blev skæmmet af en afsluttende slåskamp som resulterede i mere end 200(!) strafminutter.
Kristoffer Lauridsen blev dansk topscorer med 8 point (4 mål, 4 assists) skarpt forfulgt af Oliver Björkstrand med 7 (4 mål, 4 assists).

Herning var nede med 3-1 i finaleserien mod Odense, men anført af en stærkt spillende Thomas Spelling fik de vendt lykken, og tog de sidste 3 kampe. Thomas Spelling blev topscorer i slutspillet med 20 point (10 mål, 10 assists), heraf 5  i de sidste 3 kampe. Patrick Björkstrand spillede også et godt slutspil, med 11 point (3 mål og 8 assists).

Highlights fra Chicagos først slutspilskamp. Nicklas Jensens mål er på 1:40 og 2:40.

No comments:

Post a Comment