Sunday 8 April 2012

4 danske point og en titel

Sidste spillerunde i NHL's ordinære sæson bød på samtlige hold, og det blev en succesrig dag for de danske spillere.

Jannik Hansen og holdkammeraterne fra Vancouver kunne glæde sig over at de for andet år i træk kunne hjemtage Presidents Trophy som bedste hold i NHL, og de har altså ligesom sidste år hjemmebanefordel hele vejen igennem slutspillet. Titlen blev sikret med en 3-0-sejr over Edmonton, samtidig med at New York Rangers tabte deres sidste kamp. Jannik Hansen fik en assist på Samual Påhlssons mål til 2-0.

Mikkel Bødker scorede sit 11. sæsonmål, da Phoenix besejrede Minnesota 4-1 og sikrede førstepladsen i Pacific Division. Mikkel scorede til 1-0 efter 5 minutters spil.

Vancouver og Phoenix blev altså de eneste to danskerhold i slutspillet, og skal møde henholdsvis Los Angeles og Chicago i første runde.

Frans Nielsen scorede sit rekordsættende 47. point i Islanders kamp mod Columbus, men det forhindrede ikke Columbus i at få en storsejr på 7-3. En flot afslutning på sæsonen af Frans Nielsen, som scorede 14 point i de sidste 13 kampe.

Philip Larsen lukkede også sæsonen på en pæn måde da han scorede Dallas' sidste mål i 3-2-nederlaget til St. Louis.

Lars Eller var eneste dansker som ikke kom på tavlen, men han kunne til gengæld glæde sig over en sikker Montreal-sejr på 4-1 over Toronto.

Mikkel Bødker (yderst til højre) fejrer sin scoring med holdkammeraterne (Foto: Yahoo Sports)

No comments:

Post a Comment