Saturday 5 May 2012

Ny Bødker-assist i Phoenix-sejr

Grundet ferie på "redaktionen" missed vi onsdagens tredje kamp mellem Phoenix og Nashville, men det gjorde nu ikke så meget. Nashvilles målmand Pekka Rinne spillede helt perfekt, og det betød at Nashville kunne tage sejren 2-0, og dermed reducere til 2-1 i kampe.

Fredag var billedet så vendt. Det var Phoenix-målmand Mike Smiths tur til at stoppe alle skud, og så betød det ikke så meget Phoenix' spillere kun formåede at passere Pekka Rinne i den modsatte ende en enkelt gang.
Vores egen Mikkel Bødker fortsatte det gode spil, og han var stærkt involveret i sejrsmålet. Efter lidt tilfældigt klumpspil i Nashvilles zone fik Mikkel prikket pucken videre til kaptajn Shane Doan, som med en baghånd - og lidt held - satted den ind. Se målet til sidst i indlægget.
Det var Mikkels fjerde assist og syvende point i de 10 kampe hidtil i slutspillet.

I andre nyheder så kan vi med glæde meddele at Peter Regin har underskrevet en ny 1-årig kontrakt med Ottawa. Efter 2 sæsoner plaget af skader var der ellers tvivl om at Peter, hvis kontrakt udløb til sommer, ville få chancen igen, men det gør han altså. Det kostede en lille lønnedgang, men Peter er selvfølgelig ivrig for påny at vise sit værd og accepterede derfor vilkårene. Vi krydser fingre for at skadeshelvedet er forbi for Peter.

Ved verdensmesterskabet lagde Danmark ud med at tabe 2-0 til Tjekkiet. Selvfølgelig havde man jo håbet på en overraskelse, men et lille nederlag til Tjekkiet er vel acceptabelt. Værre var det at Jannik Hansen fik en kamps karantæne for en tackling bagfra, og det betyder altså at han sidder ude i den livsvigtige kamp mod Italien på søndag.

Mikkels assist:

No comments:

Post a Comment